Wpis z mikrobloga

@pipuls kupiłem w markecie za 30zl latarkę z dioda Cree 3W + uchwyt za 4zl. Polecam taki zestaw. Jak nie chcesz wydać fortuny to olej lampki które w nazwie maja rower ;)
  • Odpowiedz
w tym czasie czekasz na taką

@brachistochrona: któryś raz spotykam się z tym świecidełkiem na wykopie - faktycznie warta polecenia? ja przykładowo convoya nie chcę bo nie chcę się bawić w modyfikacje "przeciwoślepieniowe"

a miałbyś coś do polecenia na tył, jeśli sztyca jest nie okrągła ale w kształcie D? ;>
  • Odpowiedz
@sherkhaan: z tych chińskich wydaje się OK, bo jest stosunkowo mała, kształt reflektora jest taki, że mniej oślepia niż np. convoy. Akumulator 2000mAh (nie wiem, czy wymienny) przy 320lm maks. powinien działaś wystarczająco długo. No i ma jakieś tryby smart.
Akurat nie potrzebuję, ale gdyby była taka potrzeba to ten moment brałbym właśnie tę.

a miałbyś coś do polecenia na tył, jeśli sztyca jest nie okrągła ale w kształcie D?
  • Odpowiedz
@brachistochrona: janusz czy nie, ale przynajmniej robi za gwaranta i skądś musi mieć zapas na wymiany :D
i tak, płaska strona od D, a problem to taki że często (w tym mój ostatni chińczyk) uchwyty lampki są profilowane pod okrągłą rurkę - żeby nie świeciły pod skosem w dół, skoro sztyca nie jest pionowa
  • Odpowiedz
trochę przerost formy nad treścia z tym alarmem, plus podsidłówka zawadzać będzie :P
no ale nic, poszukam też w wolnej chwili, i mimo żem nie OP to dzieki za propozycję przedniej :D
  • Odpowiedz