Wpis z mikrobloga

Ja wiem, że jedyny prawilny schabowy, to taki smażony na głębokim smalcu ;-) Ale jeśli ktoś chciałby wypróbować alternatywę, to polecam tę wersję. Panierka: 2-3 łyżki bułki tartej mieszamy z 1 łyżką oliwy. Mięso układamy w naczyniu żaroodpornym, przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Kładziemy panierkę na mięcho, wstawiamy naczynie do piekarnika. Pieczemy 15 min pod przykryciem. Potem ściągamy pokrywkę i jeszcze 10 min pieczemy :-) #mikrokoksy #jedzenie #dieta #jedzzwykopem Smacznego ;-)
Pobierz pheroni - Ja wiem, że jedyny prawilny schabowy, to taki smażony na głębokim smalcu ;-...
źródło: comment_3KJdCfJnHhrzWaAz56R6N795W5oHq20Q.jpg
  • 17