Aktywne Wpisy

Opas +227
Niektórzy przeżywają jak odchodzi ich pies czy kot, a ja… przeżywam króla mojego akwarium Suma. Wczoraj zauważyłem że on trafił tęczowym mostem do krainy Posejdona. Był ze mną 28 lat…, dostałem go w pierwszej lub drugiej klasie podstawówki, przeżył kilka wyskoków, podsuszeń, pogryzienie przez pierwszego psa, błędy akwarystyczne, choroby, nawet wakacje u babci. Śmiałem się że córka w spadku go odziedziczy, ale nie będzie jej to dane :( W trakcie ostatniego serwisu
źródło: IMG_1164
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#motoryzacja #kupautozmikro #samochody
@skalar_neonka Nie przesadzajmy, samochód sprawny, byłam na bieżąco z naprawami w nim robionymi, wszystko co było do zrobienia jest zrobione
@Mleko_Czekoladowe Też miałam taką propozycję, ale cóż... Facet jest teraz na mnie obrażony, bo powiedziałam mu jakie wady ma
Więc myślę że u ciebie to cena ostro zawyżona.
Dotychczas jakie usterki
@Mirekzkolega
@Norskee
@Samol94
@Norskee
@AnonimowyBulbulator
@Rodzynek_w_serniku
@NiewielkiKonikPolny Myślę, że złom to przesadne określenie. Samochód na pewno w 100% sprawny, wszystko zrobione, z wyglądu też ładny, nowy lakier, rok temu chyba malowany, nie widać żadnych wad, rdzy też nie ma.
Gdybym nie była na bieżąco z tym co przeszedł ten samochód, nie wiedziałabym, że coś może być z nim nie tak.
Chciałam po prostu, żeby mi zszedł z ceny trochę po tym
Mój brat kupił za 1200zł z gazem. Rok 1998. Milion problemów, wahacze, trzeba było regulować gaz, hamulce do naprawy. Koniec końców skasował nim sarnę i przy okazji Golfa, pozbywając się problemu. To szrot. jak kupisz to za 3k (xDDDDD a przebieg do ustalenia tak?) to będziesz frajerem roku
Chyba dam niebieskiemu linka do tego wpisu, niech sobie poczyta