Wpis z mikrobloga

Różowe mówią że faceci to duże dzieci, ja mówię że nam nie tworzy się kołek w dupie podczas okresu dojrzewania i cały czas jesteśmy w stanie czerpać przyjemność z tych samych rzeczy tylko w bardziej dorosłych formach.
#rozowepaski #niebieskiepaski #przemyslenia
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Multigatawny: nie generalizujmy. Znam mężczyzn, którzy potrafią być równie zapatrzeni w wygląd i dbanie o siebie co różowe, tak samo jak i znam kobiety, które kompletnie mają gdzieś swój wygląd (nie na darmo jest stereotyp laski z polibudy) i rozwijają swoje pasje.
  • Odpowiedz
@Multigatawny: bo kobieta jest kobietą już w wieku 16-17 lat w ukształtowaną i instynktownie mniej więcej wie kim jest i jak się zachowywać, faceci dojrzewają stopniowo i robią to praktycznie do końca swojego życia odkrywając jak być mężczyżną. Nie jest to łatwe, nie zawsze się udaje, ale też daje sporo frajdy.
  • Odpowiedz
@poprostuzyj: Jest zainteresowaniem, tylko ciulowym. Zainteresowania powinny rozwijać człowieka, a u większości lasek kończy się na codziennym make up'ie i tyle. To tak jakbym ja mówił, że interesuję się kulinariami, a jedyne co bym robił to codziennie schabowy z ziemniakami. I oczywiście zdaję sobię sprawe, że są na tym świecie kobiety, które doskonalą się w sztuce make up'u i chodzą na siłownie, ale to zdecydowana mniejszość.
  • Odpowiedz
@Multigatawny: a wcześniej jakie miały zainteresowania? ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 na 10 pływa, jeździ konno czy gra w jakąś siatkówkę od gówniaka i im to później zostaje na dłużej, reszta nic
  • Odpowiedz
@Multigatawny: W jaki sposób facet jest dzieckiem, skoro w 90% przypadkow on utrzymuje rodzine, ogarnia wszystkie rzeczy w domu poza sprzataniem i generalnie kieruje calym ich zyciem? Bo lubi od czasu do czasu zagrac w gre na kompie, zamiast kupic garniak za 5000 i n---------c fotki na jakiegos instagrama?
Zawsze mnie to zastanawialo, bo akurat niepowazne to są kobiety
  • Odpowiedz
dlaczego wszystkich wkłada się do jednego worka
większość to nie wszyscy więc nie rozumiem gadania "różowe mówią tak" (skoro nie wszystkie, bo ja sobie też lubię pograć jak mam czas) i "faceci robią to" (skoro są faceci, którzy na swój wiek zachowują się odpowiednio)
te dyskusje są głupie xD
  • Odpowiedz
@Multigatawny Mój różowy ostatnio płakał i panikował, bo lodówka się zepsuła. Ale tak serio, cztery telefony, ona nie umie, nie zadzwoni, nic. A ja, ten niedojrzały śmieszek, muszę wszystko koordynować i jednocześnie pracować w biurze ))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Multigatawny: Aż mam ochotę założyć 1000 multikont i dać ci plusy!
26 lat here i sprawy o które się czepiał mój były różowy - "BO TO DZIECINNE!!"
Zawsze od dziecka dostawałem LEGO teraz sam sobie kupuje na mikołaja
Gram z kumplami w coś online - "ZAJĄŁBYŚ SIĘ CZYMŚ POŻYTECZNYM CO ROZWIJA"
Wygłupiam się w gronie znajomych - "DORÓSŁBYŚ JUŻ NIE MASZ 15 LAT"
Proponuję spotkanie latem przy mega upale że
  • Odpowiedz