Aktywne Wpisy
Wieczny_Prawiczek +307
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
gharman +328
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Sos słodko-kwaśny już zrobiony, słyszałam że keczup z cukinii jest spoko, może ktoś ma jakiś sprawdzony przepis? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@DulGukat masz rację cumplu, chyba nagotuję leczo ))¯_(ツ)_/¯
Rozkrajasz wzdłóż na pół, wykrajasz środek, faszerujesz mielonym z ryżem i czymkolwiek co ci wejdzie pod rękę. Zakrywasz od góry folią I na +- godzinkę do piekła.
Do makaronu z cukini trzeba by mieć wihajster. Jeśli nie masz, to następny punkt.
Kroisz na 1cm plastry, lekko osalasz i zostawiasz na godzinkę aby ociekły z wody.
Osypujesz lekko ziołami, panierujesz jak schabowe i smażysz.
Sama cukinia może być nieco