Wpis z mikrobloga

@Neurohaox: @Hu_Yu_Hai_Ding: nie jestem pewien, ale chodzi o to chyba
bierzesz postac ktora zaczela wlasnie hell act 1, robisz nią grę i zapraszasz drugą osobe/postać, a ta pierwsza wychodzi z gry
ta druga postać zabija sobie andariel

chodzi o to, że pierwsze zabicie danego bossa dla questa daje dodatkowy loot, tak jakbyś miał z 2000 mf więcej (no powiedzmy) i jako, ze osoba wychodzi z gry to tego
  • Odpowiedz
@Kion @Hu_Yu_Hai_Ding: @Melcma: https://www.youtube.com/watch?v=2QytBWQEBS4 -> coś takiego tylko chciałem spytać bezpośrednio czy sie z tym ktoś wcześniej spotkał i jakie miał doświadczenia. Generalnie z tego co się doszukałem to procedura wygląda następująco:
0. Nie miej zrobionego questa na wybranym poziomie trudności
1. Zabij Andariel
2. Przejdź przez portal który się otworzy automatycznie
3. Po przejsciu przez stworzony tp, idź prosto do Warriva bez robienia czegokolwiek innego i Idź na wschód
4. Będąc w II
  • Odpowiedz
@zamulacz_komputerowy: Wczoraj jak biegalem to rzucalo fajnie wlasnie, zapisywalem sobie i zrobilem 40 runów. Na 40 razy 26 razy wypadał uniq albo set albo to i to. 12 razy wypadaly same rare. 2 razy padly same niebieskie. Dzisiaj próbuje biegać i już tak różowo nie wygląda. Jedyne co dzis zmienilem to to, ze gram na singlu i zhostowalem gre przez tcp/ip zeby nowa mape wygenerować i dziś już lipnie dropi.
  • Odpowiedz
@Neurohaox: ja ogólnie, jeśli o battlenet chodzi, wole bardziej wymierne sposoby zarobku. Kupuje klucze, sprzedaje unid torchy.
Trudno ocenić, jeśli się gra pierwszy raz na battlenecie które eq ma wartość rynkową, a które jest w zasadzie bez wartości.
  • Odpowiedz