Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KingRagnar: Oni kręcili to w Meksyku,czy w Kolumbii bo po zastrzeleniu tego typka co szukał miejsc do kręcenia pojawiały się głoski,że przeniosą się do Kolumbii,ale nie wiem czy to prawda ? Wiem,że serial El Chapo właśnie z powodu bezpieczeństwa po aresztowaniu Guzmana został nakręcony w Kolumbii
  • Odpowiedz
  • 0
@Hrvat Ja mam swoją opinię o serialu i postaciach i Ty tez masz swoją. Nie pisałem o każdej postaci żeby tekst nie był za długi i żeby nie spoilerowac. Napisałem ogólnie że jest wiele bardzo ciekawych i charakterystycznych postaci, które zapadają w pamięć a odniosłem się tylko do głównych bohaterów bo to była największą zmiana względem oryginalnego narcos. To tylko moja subiektywna opinia.
  • Odpowiedz
@KingRagnar: to czemu usunąłeś skoro każdy może mieć swoją opinie? Piszesz o głównych postaciach a pomijasz Rafę oraz Don Neto, którzy byli współzałożycielami kartelu z Sinaoli, pomijasz epizodyczne role Chapo, który nie jest tam z przypadku. Pomijając wątek historyczny to akurat w Narcos Mexico to czarne charaktery grają pierwsze skrzypce a całe DEA jest jedynie tłem. Wyciągasz na piedestał Kikiego, który jest słabym aktorem a jego epizod trzeba było wsadzić
  • Odpowiedz
  • 0
@Hrvat Ogarnij się XD

Usuwam bo obrażasz . Nie mam zamiaru streszczc fabuły i opisywać wszystkich postaci ! od tego jest serial XD

Napisalem o dwóch postaciach wokół których jest zawiązana fabuła serialu i dlatego że sezony narcos zawsze opierają się na tym złym i tym dobrym a w narcos meksyk sa nowi glowni bohaterowie czego Ty nie potrafisz zrozumieć XD
  • Odpowiedz
@KingRagnar:

Nie mam zamiaru streszczc fabuły i opisywać wszystkich postaci !

recenzja a streszczenie to dwie różne, olso dobrze że chociaż oprócz spuszczania się nad Camereną dałeś radę wspomnieć o Gallardo xD

Chapo Jest w serialu tyle że dwa razy zostaje wypowiedziane
  • Odpowiedz