Aktywne Wpisy
Mantusabra +1109
Każdemu kto zaplusuje wpis narysuję jego avatar w paincie. Ehh nudzi mi się( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodtok +60
Dekadę temu nie mieliśmy smartfonów, a telefony miały klawisze. Teraz nie możemy żyć bez smartfonów...
Dekadę temu nie wiedzieliśmy, co to słitfocia i co to zdjęcie parówek, bo parówki to było żarcie w garnku...
Dekadę temu, żeby zobaczyć czyjegoś kota, trzeba było pójść do tej osoby do domu...
Dekadę temu, aby zobaczyć, jak wygląda naga kobieta, trzeba było ją rozebrać, teraz dostaje się jej nagie zdjęcie. I to zdjęcie stało się elementem
Dekadę temu nie wiedzieliśmy, co to słitfocia i co to zdjęcie parówek, bo parówki to było żarcie w garnku...
Dekadę temu, żeby zobaczyć czyjegoś kota, trzeba było pójść do tej osoby do domu...
Dekadę temu, aby zobaczyć, jak wygląda naga kobieta, trzeba było ją rozebrać, teraz dostaje się jej nagie zdjęcie. I to zdjęcie stało się elementem
Mam takie dwa miody, oba nektarowe wielokwiatowe, oba z tej samej pasieki, oba nabyte tego samego dnia, oba trzymane w takich samych warunkach (ok 20 stopni). Jeden jest stały tak, że można go skrobać łyżeczką, drugi o konsystencji płynu do mycia naczyń. Rozumiem, że jest coś z nim nie tak, tylko co? Jest jakiś lewy? :D
krystalizacja płynnego miodu następuje po nawet miesiącu i wtedy wiadomo ze miodek nawet legitny
ludzie nie zalecają dodawać miodu do herbaty od razu itp.
ale np. jak stoi w 20-30 stopniach to tez dla niego nie za dobrze
Odstaw i zobacz za 2-3 tyg
A) ma za duża wilgotność
B) był podgrzewany
C) ktoś go ożenił z stropem cukrowym
Tym bardziej że masz drugi słoik taki sam w którym krystalizacja przebiegła