Wpis z mikrobloga

@Artur-: akurat te minutowe najlepsze dla mnie ok 300-400 gram , cena ok 12-15zl // 20g białka 2g tłuszczu na 100g // #!$%@? je bo są szybkie w przygotowaniu i białko zwierzęce najlepiej sie wchłania. Wiadomo że jak chcesz najtaniej to tylko podudzia z kurczaka gotować są do 4pln na kg tylko troszkę więcej tłuszczu. Ale stwierdziłem że nie potomstwa pracuje by sobie stęka nie zjeść ( ͡° ͜ʖ
@davvidofff: ja robię tak że biorę które oleju na stronę by rozsmarować na sto e potem sypie przyprawą po miesie (może być np przyprawą do kurczaka,kto co lubi) dzięki olejowi przyprawą trzyma się mięsa jest go naprawdę mało. Potem wrzucasz na rozgrzaną patelnię 1,5min na jedną stronę 1,5na druga, dla mnie optymalne. Całość zajmuje 5min ( ͡° ͜ʖ ͡°)