• Wykop.pl
  • Wykopalisko 626
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Gandezz 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+14

Ludzie, czy ja jestem dziwny czy jak?
      Jechałem wczoraj na egzamin na patent, w jednej z miejscowości minąłem powoli grupkę (5-6 osób) która dość "stanowczo" się lała, w sumie jeden z nich leżał i był kopany.
      Ogółem wyglądało to bardziej na bijatykę żuli niż poważne pobicie, no ale krew się polała, w dodatku zauważyłem że walczyli chyba trzech na dwóch i jedna osoba się przygląda i w ogóle chuj wie o co chodzi.
      Stwierdziłem że wypadało by zadzwonić na 112 (997 już nie działa i przełącza na w. w. numer) i powiedzieć co, jak i gdzie, no ale... Chuj wie gdzie jestem xD Miejscowość to jeszcze wiem, ale ulicy ja ni znaju.
      Jadę kawałek dalej, żeby zjechać i obczaić jaka jest ulica, ale widzę w oddali patrol policji.
      Po krótkim "pościgu" mówię o co chodzi, policja jedzie za mną i zajmuje się grupą, jeden z gości miał już wtedy generalnie prawie całą twarz we krwi.
      Koniec końców pojechałem dalej, no i jakoś mi się tak cieplej na serduszku zrobiło że może zapobiegłem jakiemuś uszczebrkowi na zdrowiu, może i nawet uratowałem życie komuś...

Jak to opowiedziałem kilku znajomym, to generalnie odbiór był "po chuj się mieszałeś; konfident; bili się to trzeba było dać spokój."

Kurna

Czy ja jestem jakiś dziwny, czy w #polska jest aż taka wielka znieczulica i aż tak wiele Januszy?

#policja #zycie #pytanie #janusze #polskiepato (kradnę tag) #niewiemjaktootagowac

+: jqba, Hohaj +12 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Hohaj 1 tydz. temu

+4

@Gandezz: dobrze zrobiłeś - może temu jednemu życie uratowałeś, też bym tak postąpił

+: Gandezz, patrzpan +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+31

BTW jak ktoś jest chętny na film z kamery mojego samochodu to niech plusuje ten koment, wrzucę film dziś lub jutro.

+: mateusz-bogacki, no_no_name +29 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        jestfazajestpompajestczad 1 tydz. temu via Android

+13

@Gandezz Jest znieczulica i to bardzo duża. Bardzo dobrze zrobiłeś, a opinie takich "znajomków" miałbym głęboko w poważaniu.

+: Gandezz, Tomcio_W +11 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Hohaj: @jestfazajestpompajestczad: dzięki, bo już myślałem że jestem popierdolony.
        Ja bym zrozumiał, jak to by była kulturalna solóweczka, ale nie taka rzeźnia xD

• udostępnij
          • Link
      •  
        G-R-B 1 tydz. temu via Android

+1

@Gandezz Nie zadawaj się z patologią. Na co Ci to? Widać po reakcji, że raczej jesteś normalny.

+: ClintEastwood07
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@G-R-B: staram się nie zadawać, no ale nie ja zatrudniam ludzi w firmie xD

+: ClintEastwood07
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Walkiria81 1 tydz. temu

0

@Gandezz: fajnych masz znajomych

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Walkiria81: ludzi w pracy się nie wybiera niestety :/

• udostępnij
          • Link
      •  
        G-R-B 1 tydz. temu

+1

@Gandezz: Współczuję i życzę zmiany na lepsze w kolejnej. Dobrze zrobiłeś i nie słuchaj nigdy głupków. Miłego dnia.

+: Gandezz
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

maakumba 8 godz. temu

+1075

Upadłem i być może już nie wstanę. Antyszczepionkowcy w formie. Tym razem szczepione dzieci są największym zagrożeniem i powinny być trzymane w domu.

odpowiedzi (40)

Mega_Smieszek 8 godz. temu

+688

odpowiedzi (27)

mmaku89 9 godz. temu

+327

Skurwysyny #warszawa #pkp

odpowiedzi (64)

• pełna lista

Wykopalisko

• Lekcja historii na dziś: Jüdischer Ordnungsdienst, policja żydowska Lekcja historii na dziś: Jüdischer Ordnungsdienst, policja żydowska 76
    • Katowice: 18-latek ukradł luksusowy samochód, zabijając właściciela Katowice: 18-latek ukradł luksusowy samochód, zabijając właściciela 170
    • Niecierpliwy kierowca Niecierpliwy kierowca 75
    • Kolejny knur Hollywood. John Duram, burmistrz homoseksualista oskarżany o... Kolejny knur Hollywood. John Duram, burmistrz homoseksualista oskarżany o... 169
    • Ukończony tekst ACTA2 zawiera filtrowanie treści i podatek od linków Ukończony tekst ACTA2 zawiera filtrowanie treści i podatek od linków 59
    • Zbiorowa katastrofa w Daytona 500 Zbiorowa katastrofa w Daytona 500 41
    • Ekolodzy skarżą do Komisji Europejskiej przekop Mierzei Wiślanej Ekolodzy skarżą do Komisji Europejskiej przekop Mierzei Wiślanej 37
    • Spadające libido. Matki-Polki wolą spać obok dziecka niż z mężem. Spadające libido. Matki-Polki wolą spać obok dziecka niż z mężem. 75
    • Lekkoatletka Sofia Ennaoui w kampanii „Zostań żołnierzem Rzeczpospolitej” Lekkoatletka Sofia Ennaoui w kampanii „Zostań żołnierzem Rzeczpospolitej” 40
    • Miał być nowy prom, jest kawałek blachy. I stępka pod nieistniejącą jednostkę. Miał być nowy prom, jest kawałek blachy. I stępka pod nieistniejącą jednostkę. 42

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy afera ciekawostki ciekawostkihistoryczne ekonomia europa gospodarka heheszki historia kultura motoryzacja muzyka neuropa niemcy pieniadze policja polityka polska prawo religia samochody sport swiat usa wydarzenia wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.