Wpis z mikrobloga

@k0n1k:
1. bierzesz pierś z kaczki
2. nacinasz skórę w poprzek
3. stronę bez skóry solisz i pieprzysz, skórę tylko solisz
4. pakujesz próżniowo albo do woreczka strunowego
5. Wkładasz do kąpieli wodnej na 65 stopni
6. Gdzieś po upływię między 1 a 2 godziny wyciągasz.
7. Rozgrzewasz na maksa patelnię.
8. Dokładnie osuszasz mięso ręcznikiem papierowym
9. Na patelnię lejesz odrobinę tłuszczu, i kładziesz pierś skórą do dołu.
10. Do
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mirkosoft: jestem w identycznej sytuacji. Moja różowa to weganka, a ja padlinożerca. Koegzystujemy 4 lata i jest fajnie. Bardzo poszerzyła moje spektrum smaków i świadomość na temat środowiska. Mimo wszystko #!$%@? mięso, bo jestem zbyt leniwy ( ͡° ͜ʖ ͡°)