Wpis z mikrobloga

TO SIE WYPROWADŹ DO MIASTA np. Warszawy

@Estetykatopodstawa: przecież te dałny piszą, że do wojewódzkiego pojechali i ich zgiełk przytłoczył xD a ilość dziewczyn jeszcze potęgowała ich przegryw i wracali ze łzami w oczach xD
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: jesli chodzi o przegryw z rozowymi, jeszcze niedawno latalem w dresach, bluzach RPK z lysa bania, dzisiaj pedzel na glowie, W miare normickie ciuchy no ogolnie metamorfoza o 180 stopni, mimo tego na tinderze czy badoo nadal przegrywam bo albo 0 par / odpisuja jednym slowem lub pisza same ulane 80-90kg+, I nie nie mam wygladu piwniczaka, mam 190 wzrostu szczupla sylwetke taka jaka ma wiele oskarkow co ma
  • Odpowiedz
@Wypierdek: No, daje Wam solucje jak w koncu stać się mężczyzną.
No ale w sumie lepiej dalej wieść życie takie jakie masz teraz i użalać się nad sobą na wykopie.

@Harmonia: Sram dziennie z 5 razy dzięki dobremu metabolizmowi, dzięki, że mi życzysz więcej.
@teoria-wielkiego-przegrywu: Mam teraz 26 lat, to sobie oblicz, skoro wyjechałem po ukonczeniu 18 roku zycia.
Praca cały czas w callcenter, z 3 razy mnie
  • Odpowiedz
@ukaszeq: Podrywaj kobiety w rzeczywistości. Uracz je swoją osobowością, poczuciem humoru, aparycją, gadką.
To dla Ciebie rozwiązanie.
Ja mialem jakies 200-250 par w pierwszym miesiącu ale powiedzmy sobie szczerze.
Praktycznie żadna wartościowa kobieta nie zakłada konta na tinderze/badoo. Jedynie nasilaki, atencjuszki czy kolekcjonerki.

Wartościową kobietę poznasz w rzeczywistości. Takie jest moje doświadczenie.
  • Odpowiedz