Aktywne Wpisy

nie ma naprawde co ze sobą zrobic gdzie pójść, wykop martwy hujto martwe na reddicie śniegowcy i żenujący autystyczny humor dla dzieci, no nie ma takiego wykopu 1,5 ze złotych czasów, samo g---o, ludzie sie przeżucili na scrollowanie tiktokow z ai slopem no k---a j----e boty, where człowieczeństwo

NiezlyJestes +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Za każdym razem (jeśli zmieniam urządzenie na którym mam zamiar słuchać czy to YT czy spotify) muszę wejść przez 3 okna (pic rel) i zaznaczać odpowiednie checkbox'y.
Obstawiam, że da się to zrobić za pomocą dwóch plików do edycji rejestru, które miałbym na pulpicie, np. słuchawki.reg i głośnikiLaptopowe.reg, tylko jak stworzyć takie pliki, żeby akurat edytowały mi te właściwość.
#windows #windows10 #protip
źródło: comment_EpSwy2Z16IgyTcMNkBJEGFuPboVBSPG5.jpg
PobierzJak znajdziesz odpowiednie miejsce to coś w tym stylu robisz jako plik .bat i uruchamiasz jako administrator ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
https://www98.zippyshare.com/v/R1asrtQU/file.html
Jak ktoś ma ochotę niech ogarnie, która linijka jest niepotrzebna, bo niby zmieniam 3 checkbox'y, a linijek jest więcej, ale podchodziłem do tego 2 razy i za 2gim już działa tak jak ma działać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SilikonowyCycuszek: dziękuję za ścieżkę, bo chyba bym do tego nie doszedł XD
źródło: comment_kiCMiyMq9jZJmsFRd2UAoTXHaC5vvRNQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora