Wpis z mikrobloga

Pracowałem swego czasu w UK przy produkcji wywaru do Ramen w Japońskiej korpo. Bardzo miło wspominam ten czas. Niestety nie udało mi się jeszcze w Polsce znaleźć równie dobrze smakującego Akamaru ramen
@lipson: @megabraknazwy: @mlody_szybki: @ewridejhardtrajning: @Charlotte97: @frifinker: @Rysiekkkk: @Adamol: @Xifoq: @stepniaczio: @dr_getsome: @m__d3: @jak_zyc_panie_premierze @kisuarf: @brunatnoziem: @mudzahedin: @hertwing: @007stuntman: @Kamykov: @pawel-st: @vianette: @etui64: @pollos: @CryMeARiver: @ztegochlebamakiniebedzie: @Naniki: @DeNasty: @bury256:

Zacznę od jajek, przygotować trzeba je jako pierwsze, najlepiej dzień przed gotowaniem bulionu. Jajka gotujemy na miękko