Aktywne Wpisy

swisstak_ch +467
Cześć Mirki i Mirabelki!
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
źródło: Flaga to duży plus
Pobierz
Aparycja cygana zawsze będzie dla nich atrakcyjniejsza niż polusa
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
źródło: IMG_0981
Pobierz

#worldofwarcraft #wow #pytanie
Ja tak naprawdę uwielbiam lore i podoba mi się to ze na globalu jestem na bieżąco. Tez czlowiek nie zdawał sobie
Dopóki nie spróbujesz dobrze przyrządzonej kobe, będziesz uważał, że wołowiny od pana Staszka nic nie jest w stanie przebić. Na privach gra się spoko, dopóki nie zobaczysz, że na retailu gra się lepiej. Ciężko wrócić z lepszegop do dobrego.
Może najpierw zalety privów:
- mała, skondensowana społeczność - co oznacza, że po jakimś czasie kojarzysz ludzi (również po przeciwnej stronie barykady) i masz wyrobione na ich temat zdanie; daje to poczucie istnienia w wirtualnej społeczności,
- niższy cachet ceiling, czyli łatwiej o połechtanie swojego ego - mniejsza baza graczy oznacza większe możliwości bycia w jakimś aspekcie
@korporacion: xD
@Lstr: ze ci sie chcialo xd