Wpis z mikrobloga

  • 3
@MG78: Bardzo fajne :) jadłem raz we Lwowie w tej gruzińskiej knajpie ale już nie pamietam jaki rodzaj, smaku tez nie pamietam żeby porównać. Żonie musiałem zakombinować bo fety aktualnie nie może jeść, ale dałem więcej żółtego sera i mozarelli :)
  • Odpowiedz
  • 1
@sramnawas: U mnie tak jak w przepisie, 50g mozarella, 50g feta, 50g żółty ser. U żony, z uwagi wspomniany już fakt, 70g mozarella, ~80g ser żółty. Nadzienie wymieszane z odrobina maki i mleka. Na wierzch jajko
  • Odpowiedz
  • 0
@pooldeek: Ładne :))) jaki miałeś środek? W sensie stopnia płynności, bo u mnie wyszło wszystko mocno płynne, ale to chyba z uwagi na ta mozarellę i fetę :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@deshix: bardzo płynny nie był, ale to pewnie przez to, że inne sery dałem ;p gouda, mozzarella i pleśniowy. Dodałem do nich dodatkowo pierś z kurczaka, wyszło pysznie :D
  • Odpowiedz