@pixtri: no jak uwazasz, tylko jak wybuchnie to sciana lub sufit do malowania, tez bylem dobrej mysli ( ͡°͜ʖ͡°) Nawet nie chce myśleć co by było gdybym zakręcił jeszcze słoik na maxa i by #!$%@?ł na kawałki a ktoś by był w kuchni.
@endipek: @cuoco: w przepisie fermentuje 2-3 dni, gdy pojawia się bąbelki trzeba ścisnąć i włożyć do lodówki, żeby zwolnić fermentacje. Słoiki nie są dokręcone maksymalnie. Przepis mam od znajomej, która robi w identyczny sposób, i nic jej się nigdy nie stało
Na Twitterze piszą, że ludzie, którzy są za to odpowiedzialni powinni iść siedzieć. Zgadzacie się z nimi? #lgbt #bekazlewactwa nie daje +18 bo nie ma cyckow, jest tylko suchoklates... ##!$%@?
#gotujzwykopem #kimchi #fermentujzwykopem
https://www.maangchi.com/recipe/tongbaechu-kimchi
@cuoco: Fakt, może trochę za dużo. Ale jestem dobrej myśli. Dzięki za tipa.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora