Aktywne Wpisy
Bodzias1844 +376
XD
#rutkowski
#rutkowski
przecietny_facet +38
Pokłóciłem się dziś ze swoim #rozowypasek bo nie miała ochoty na sex. Wyjąłem koszulę z szafy i zacząłem ją prasować. Na pytanie po co prasuję koszulę odpowiedziałem że idę do klubu. Ona na to "a co jest w klubie?". Odpowiedziałem że studentki. #!$%@?ła się, sięgnęła do lodówki po śmietanę i wylała mi na koszulę xD coś czuję że jednak bedo dzisiaj seksy #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Zastanawiałem się nad whustof silverpoint 23 cm (nie ma o nim żadnych opinii)
Victorinox swibo (stal węglowa, nie wiem czy będę umiał dbać)
Victorinox 6.9013.20B albo 5.2063 20 cm (stal węglowa, nie wiem czy będę umiał dbać)
#kuchnia #gotowanie #noze
@Wierzbek: https://www.victorinox.com/pl/pl/Produkty/NozeNoze-kuchenne-i-profesjonalne/Noze-szefa-kuchni/Noz-do-porcjowania-Swiss-Modern/p/6.9013.20B
- nierdzewka.
5.2063.20 to też nierdzewka.
I któryś z tych bym brał - kwestia zasadniczo upodobań wizualnych. Whustof to jakieś cimcirimci, producent nie podaje żadnych danych i tego bym się bał.
A ze Swibo nie mam żadnych powiązań, nie znam nikogo, kto używa więc się zwyczajnie nie wypowiem.
Tylko do tego potrzebujesz coś do ostrzenia. Albo jakiś diamencik mały jak umiesz / chcesz się nauczyć ostrzyć z
Opowi nie chodziło o obsługę, ale jak sam napisał i Ty też przekleiłeś o DBANIE. Bo stal węglowa w przeciwieństwie do stali nierdzewnych jest dużo bardziej Rdzewna(nierdzewki też rdzewieją, ale DUŻO wolniej) I trzeba o nią cały czas dbać, wycierać do zera i olejować po każdym użyciu. I o to Opowi chodziło. A nierdzewkę nawet do zmywarki jak