Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz

W środy będziemy głosować półfinał B, kontynuując tradycję z poprzedniego miesiąca.
Link do głosowań w półfinale B.
Ze względu na masowy trolling, proszę każdego użytkownika o podanie swojego nicka z wykopu. Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu. Cieszy mnie wzrost frekwencji wyborczej, w końcówce fazy grupowej było słabiutko, a teraz mamy najwyższy wynik od drugiej kolejki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli ktoś jeszcze nie zagłosował w półfinale A, to zachęcam do zrobienia tego teraz - link do głosowania w półfinale A
Kierowców na tym etapie chyba nie muszę przedstawiać, ale jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, to przygotuję jakieś podsumowanie pojedynczych największych osiągnięć każdego z nich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następne zestawy wjadą w piątek, i będą głosowania pierwszej kolejki półfinału C - zgodnie z tym, co mieliśmy w fazie grupowej. Proszę o nietrollowanie - głosujemy obiektywnie (nawet ja nie hejtuję Alonso za wszelką cenę), i żeby każdy oddał głos dokładnie jeden raz. Trollując i głosując wielokrotnie psujecie w ten sposób całą zabawę. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak jak pisałem, dodałem jedno pole, póki co testowo - należy podać swój nick z wykopu. Może w ten sposób odechce się trollowi mieszać w zabawie. Przez twoje zabawy zepsuty został wynik nie tylko tej jednej ankiety w którą celowałeś, ale także i trzech pozostałych.
Przypominam też, że zacząłem wrzucać już wyniki fazy grupowej - oczywiście przy zachowaniu anonimowości poszczególnych głosujących. Dostępne są tutaj, w zakładce "Wyniki grup" - póki co dostępne są pełne wyniki grup A-D, i dziś postaram się dorzucić grupy E i F.
#rankingf1 #f1
źródło: comment_1594202338OfOeyhUQoLLJExTDniRrVO.jpg
Pobierz