Aktywne Wpisy

kamil150794 +203
Dziś są moje urodziny. Kończę 30 lat.
Incel, prawik, bez znajomych, odtrącony przez rówieśników od małego.
Nie mogłem się prawidłowo rozwinąć.
Nigdy tak naprawdę nie żyłem.
... a tu jeszcze tyle lat gnicia.
Incel, prawik, bez znajomych, odtrącony przez rówieśników od małego.
Nie mogłem się prawidłowo rozwinąć.
Nigdy tak naprawdę nie żyłem.
... a tu jeszcze tyle lat gnicia.

WielkiNos +447
Piekło juleczek to ruchać się z facetem spod nie tego znaku zodiaku.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file3518345367252022546
Pobierz

no ale wojna co poradzisz
@ZaplutyKarzelReakcji: któryś już raz uzywasz tego argumentu. Jakiś przekaz dnia poszedł? Widziałem kilka wpisów z gorących (oczywiście zasranych pisowską propagandą jak zwykle xd) o pobiciach kobiet i jakoś nie zauważyłem żadnego pobicia (nie twierdze, że tak nie było) jedna została popchnieta (tgość został już namierzony i zlinczowany #!$%@? z tym, że to nie on), na drugim filmie zatytułowanym faszyści bija protestujących widac jak policja zgarnia policje
Te które atakują kościoły z krzykiem je**c nazwałbym raczej menelicami i patusiarami bo to obraza dla kobiet by nazywać je kobietami.
No tak bo wczorajsze napady w Białymstoku i we Wrocławiu to była obrona kościołów kłamco xD Patusom znudziło się stanie pod kościołami i poszli #!$%@?ć ludzi na proteście.
Poza tym czyżby już nie było wojny?
Po drugie jak wyżej - bolszewia wypowiedziała wojnę kościołowi zwykłym ludziom i katolikom - to niech ogłoszą teraz kapitulację jak tak - zaczęło atakować kamieniami i sprzętem obrońców kościoła wiec krew się ma lać z tego co rozumiem i chcą wojny domowej - niektórym nie trzeba
Komentarz usunięty przez moderatora
To nie sa zwykle Kobiety. To co się dzieje to rezultat nieodpowiedzialnego zachowania między innymi twojego. Agresja rodzi agresję - i nie wciskaj mi że ja to popieram tylko tłumaczę ci że są osoby ktore tylko czekają na takie coś i jak ktos ich atakuje fizycznie i krzyczy
@ZaplutyKarzelReakcji: było racja, jedna popchnieta a gdzie reszta tych pobitych? Czy to tylko przekaz dnia?