Wpis z mikrobloga

Back to the roots. Bez kamienia w tanim elektrycznym piekarniku, wypiek na dolnej prowadnicy. Wciąż nie mam dostępnego pieca, muszę się chyba rozejrzeć, akcja z murowaniem w ogrodzie raczej juz na wiosnę bo mam inne ważniejsze wydatki, chyba że trafie Kode w dobrej cenie albo przekonam się do Spice Caliente po modach.

Caputo Classica 4/5 + Caputo Manitoba 1/5

18TO, kulki, 8TO, hydro 58%, kulka 240g

Lekko odsączona polpa mutti, oregano, mozzarella, salami, kapary, jalapeno, żółta cebula

Generalnie 4 placki, ale w piekarniku dlugooo i nie za bardzo mi się chce ogarniać, mogłem podnieść trochę hydro na tą mieszankę, ale nie wiedziałem jak w piecu siadzie, a ten wyjątkowo jakoś mocno nie grzeje.

#pizza
Pobierz sorasill - Back to the roots. Bez kamienia w tanim elektrycznym piekarniku, wypiek na...
źródło: comment_1605296505W65zwhFASumA0Qg89lBLFi.jpg