Czy oni cokolwiek potrafią sami wymyślić bez kopiuj wklej od innych? To się chyba do prawnika nadaje #bekazpisu #albicla
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dawnoniebylo #thebestofszkieletory #codzienneszkieletory #szkieletory #humorobrazkowy #heheszki
@ecco no w sumie u mnie w klasie był taki Maciuś, syn nauczycieli (ojciec w dodatku alkoholik), kapuś jakich mało, a kapował bo myślał że jest zabawny
@Cephalopoda_Ammonoidea: @ecco: My tak robiliśmy dla beki żeby dziewczyny wkurwić XD, 15 gości trollowało dla beki, głównie jak nie było sprawdzianów
@Cephalopoda_Ammonoidea: Dostał w ryło chociaż raz, czy do końca chodził do szkoły w przekonaniu o swojej zabawności? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SKYFander nie, chociaż kilku banankow gnębiło go psychicznie, co gorsze dla niego, po 9 klasach podstawowki+ gimbazy poszedł z nimi do jednej klasy w liceum (tam uczył matematyki jego ojciec- akurat miałem z nim lekcje i po pół roku zapomniałem tabliczki mnożenia). W liceum doszczętnie go zgnoili, prawdopodobnie leczy się psychiatrycznie, chociaż nikt tego nie wie, bo nawet z domu nie wychodzi.
Sporo winy w tym wszystkim mają tez nauczycielki z podstawówki (koleżanki jego matki), które na każdym kroku rozczulały się nad nim, co niestety jeszcze bardziej go ośmieszało w oczach klasy.
Tak czytam co się odpierdala, więc stwierdziłem, że sam sprawdzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Da się założyć konto bez nazwy, bez emaila i bez hasła. Wystarczy z pól input usunąć atrybut required.
#albicla