@gimnazjumqqq: odpowiem, bo byłem pomysłodawcą :) Zaznaczone jest siedem ostatnich dni, z których liczona jest średnia. Jutro zanim będzie nowa tabelka będziesz mógł łatwo sprawdzić, czy twoje województwo idzie w zielone czy w fioletowe. Przykład, jutro dostajesz info że Mazury mają 600 przypadków, patrzysz do tabelki a tam tydzień temu było 494 (górny niebieski wiersz), więc ta liczba będzie zamieniona na 600, wniosek: lecimy
@wedrowycz: akurat liczba tydzien temu jest pierwszym wierszem nad niebieskim. Niebieskie oznacza grupe ktora liczona jest do aktualnej sredniej danego dnia.
Ps. @gimnazjumqqq cisnie beke, bo jakies 2 tygodnie temu ktos zapytal o ten kolor i ja nie zalapalem i potem codziennie mnie @gimnazjumqqq pytal dla beki przez jakies 3-4 dni pod rzad
@taior3: ja się nawet zastanawiam, czy to nie było 2 miesiące temu, bo nie mogłem znaleźć tych naszych komentarzy. A kolega @wedrowycz: tak ładnie wytłumaczył, że aż głupio było nie dać plusika i szczerze podziękować
Tag do obserwowania -> #liczymylockdown
Na niebiesko pokolorowane ostatnie 7 dni.
Plus przy pierwszym komentarzu -> zawołam do następnego
Tabela zawiera średnią kroczącą (7 dniową)
#idziemypolockdown #koronawirus #narodowakwarantanna
źródło: comment_1613561981qpA2HY0VsDyEuOOs1V1YaM.jpg
Pobierzźródło: comment_1613562047PvCrSzL5hXY9ONSvyW3ShJ.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/55589125/#comment-197835359
źródło: comment_1613563570nUAMA0lN2zKhs1MlnkkmHs.jpg
Pobierz@gimnazjumqqq: odpowiem, bo byłem pomysłodawcą :)
Zaznaczone jest siedem ostatnich dni, z których liczona jest średnia. Jutro zanim będzie nowa tabelka będziesz mógł łatwo sprawdzić, czy twoje województwo idzie w zielone czy w fioletowe. Przykład, jutro dostajesz info że Mazury mają 600 przypadków, patrzysz do tabelki a tam tydzień temu było 494 (górny niebieski wiersz), więc ta liczba będzie zamieniona na 600, wniosek: lecimy
Ps. @gimnazjumqqq cisnie beke, bo jakies 2 tygodnie temu ktos zapytal o ten kolor i ja nie zalapalem i potem codziennie mnie @gimnazjumqqq pytal dla beki przez jakies 3-4 dni pod rzad
Ps. https://www.wykop.pl/wpis/54148729
@wedrowycz
brzmi jak "dwa tygodnie" w marcu 2020 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)