Aktywne Wpisy

Doszedłem do ściany w życiu i nie wiem co dalej. Szukam pomysłów. Mam prawie 26 lat i właśnie wróciłem z miasta TOP 5 mieszkać do mamy. Ostatni rok spędziłem w Gdańsku gdzie przeprowadziłem się za pracą. Ze względu na rosnące koszty wróciłem do mojej mamy mieszkać za darmo w mieście 200k ludzi. Zarabiam 5 000 netto. Nie mam dziewczyny, nie dostałem mieszkania od rodziców, jedyny plus to taki, że mogę pracować zdalnie

KwasneJablko +337
#streamable #katowice #pilkanozna #kibice
Katowice z dziś. Nie pytajcie o szczegóły bo mam to z twittera :)
Kibice bronią honoru flagi :)
Katowice z dziś. Nie pytajcie o szczegóły bo mam to z twittera :)
Kibice bronią honoru flagi :)

KABANOSY
Codziennie mają darmowy ciepły posiłek, codziennie mają możliwość umycia się, mogą prosić o darmowe ciuchy, mogą iść noclegowni a zimą do ogrzewalni.
Mogą się także zgłosić do ośrodka, który ich przystosuje na powrót do życia i pracy.
I wiesz co? Oni te pomoc odrzucają
A i jeszcze jedno ważne info: Za każdym razem, gdy dajecie bezdomnemu pieniądze, sprawiacie że zostanie kolejny dzień
Komentarz usunięty przez autora
Ale ty wielce oczytany na wykopie, każdy temat sprowadzasz do cipy. To wiele o tobie swiadczy i jakim ograniczonym człowiekiem jesteś
źródło: comment_1613980603i781MhlbzjeqMfKSsJ1zoe.jpg
PobierzMieszkań nie brakuje bezwzględnie. Możesz za 300 zl wynająć pokój w tanim mieście pracując w Lidlu zarabiasz najmniej 2600.
To że nie każdy ma mieszkanie na własność nie znaczy że ludzie nie mają gdzie mieszkać. Ostatnio w Kętach można było kupić dom z działką za 30k. Mając taką pracę za 2600 dostałby kredyt a remont mógłby