Aktywne Wpisy
Caracas +1540
Od jakiegoś czasu w wolnej chwili zazwyczaj w pracy wbijam się na niemiecką Wikipedię. Następne wchodzę w artykuł o jakiejś gminie / małym miasteczku, które dumnie chwali się zasłużonymi obywatelami i wklejam im zbrodniarzy wojennych, którzy żyli sobie w tym miejscu po wojnie :D
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Tywin_Lannister +64
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Kupiłem dziś Cbse Energia 500g i bombille, nie kupiłem tykwy bo miałem jakiś kubek w domu.
Pierwsze wrażenia,
- strasznie gorzka, nie dobra, zero smaku, wygląda jak błoto z drobinkami trawy.
- bombilla przepuszcza malutkie drobinki czegoś i przez to kiepsko się pije (może za mały kąt pochylenia bombilli.
- nie daje aż takiego kopa jak się spodziewałem i jak wszyscy pisali ( wcale prawie, a szkoda ).
Ps. Czy można słodzić yerbe stewią/cukrem?
Ps2. Czy po kilku dniach przyzyczaje się do smaku?
#herbata #pytanie #pytamboniewiem
Bombille trzeba umiejętnie wkręcać, wtedy nie będzie wpuszczała namokłego pyłu.
Da się przyzwyczaić, mi smak nie do końca odpowiadał.
Ja obecnie korzystam z takiej pomysłowej, z trzema filtrami, poziomie szparki, na to siateczka nakładana i skręca się to wszystko sprężyną która jednocześni pełni rolę ostatniego filtra. Z 80 zł chyba na nią wydałem, ale warto bo ciężko ją zapchać.
Ważna jest technika przy pylistych yerbach, ja mam taką której z osiem lat temu nauczyłem się od Cejrowskiej i korzystam do dziś. Zatykam wierzch matero (nabitego już yerbą