Aktywne Wpisy

lucian145 +4
"Nie, dla mnie 28-letni facet, który nigdy nie był z kimś blisko ma jakieś problemy.
też tak myślę."
"normalnym jest to, że w pewnym wieku zaczyna się interesować płcią przeciwną lub własną, zaczyna się potrzeba bliskości. i o ile zrozumiałe jest, że nie trafił na tę jedyną, że nie był w poważnym związku, tak to, że nigdy nie był w ŻADNYM związku, że nawet NIE PRÓBOWAŁ nie jest normalnie...
albo ma za
też tak myślę."
"normalnym jest to, że w pewnym wieku zaczyna się interesować płcią przeciwną lub własną, zaczyna się potrzeba bliskości. i o ile zrozumiałe jest, że nie trafił na tę jedyną, że nie był w poważnym związku, tak to, że nigdy nie był w ŻADNYM związku, że nawet NIE PRÓBOWAŁ nie jest normalnie...
albo ma za

#kononowicz
To moj ulubiony przyglup z wykopu
pisze mu kiedys - dzbanie dlaczego ty uzywasz polskich liter, gdzie ty mnie widziales zebym polskie litery uzywal?
ze 2 miesiace minely
dalej pisze z polskimi znakami XD
zawsze mam beke jak go widze XD
najsmieszniejsze ze im pisalem ze predzej czy pozniej usuwam to konto, wogle konta na wykopie maja nazwy ktorych nigdzie indziej nie uzywam.
no ale to wykop XD chlop ktory od 3 tygodni posta nie napisal https://www.wykop.pl/ludzie/komentowane-wpisy/Kerchak/ pisze do mnie prywatna wiadomosc xD przeciez to caly czas trwa, ciagie sie przelogowuja, sami siebie plusuja, w #!$%@? tych kont z dupy, co rusz ktos sie do mnie pruje co napisal mniej