Aktywne Wpisy

Minieri +143
Zieliński #ladnygol, Inter - Juventus 3:2
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
źródło: ezgif-530f31f2e9ccbe49
Pobierz

Teuvo +33
ciekawe czy gdzieś za 15-20 lat w odpowiedzi na epidemię samotności, gdy ai będzie o wiele bardziej rozwinięte niż obecnie, stworzą takie urządzenie wielkości komputera które będzie się stawiało w odpowiednim miejscu w pokoju, np. na stole i ono będzie potrafiło wykryć że człowiek wszedł do pokoju i wygenerować w miarę wyraźny hologram jakiejś postaci, która będzie inteligenta, będzie posiadała pamięć i będzie można z nią normalnie rozmawiać na co dzień
takie
takie

#zegarki #codzienneedc #edc
źródło: comment_16547629764SqUhidxSdfFhcjlNCV5Ku.jpg
Pobierz@Gollumus_Maximmus: bo lepiej nosić niż się prosić. ;) Kiedyś był to victorinox ale często zostawał w plecaku który do pracy noszę, więc kupiłem taki nożyk.
Poza tym, nóż z Decathlona (czasami zmieniany na victorinoxa), latarka Nitecore TIP2, opaska z paracordu i najtańszy portfel z Actiona (nie mam wysokich wymagań ¯\_(ツ)_/¯).
źródło: comment_1654763817Zep3x8NV2M7nrGrHx5YPoM.jpg
Pobierzźródło: comment_1654764291no9ctdKJr1V283RTwLUU3l.jpg
Pobierz@Gollumus_Maximmus: noża nie potrzebujesz do momentu, w którym zaczynasz go nosić( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet sobie nie zdajesz sprawy, jak bardzo nóż ułatwia codzienne życie.
Właśnie się wybieram do paczkomatu, żeby odebrać nowe kamienie do ostrzenia noży kuchennych. Zgadnij czym sprawdzę, czy dotarły w dobrym stanie zanim zamknę drzwi do paczkomatu? Jak pracujesz w biurze, to nóż
Po co mi latarka? A tu pyk, przydaje się w pracy, przydaje się, jak wracam do domu i akurat coś dłubią przy latarniach ulicznych i jest ciemno, jak idę do piwnicy itp.
Po co mi linka? Ostatnio musiałem przewieźć długi ładunek autem i nie miałem czym przymocować klapy (mam sedana). Rozwaliłem poprzednią bransoletkę i już mam linę, żeby to