Wpis z mikrobloga

@ni0bi: Jak wszędzie się zdarzają ale nikt nie płacze z tej okazji w mediach. Zgodnie z idiomem „the bigger they are, the harder they fall” - jak ktoś robi z siebie największy autorytet ekonomii i przy okazji jedzie na fejmie rzeszy psychofanów, zawłaszcza rzeczy jak „filozofia XD” etc. tym bardziej powinien się pilnować.

Memcen jak z tymi 100 ustawami na kolanie pisanymi co znikły czy 5 dla Konfederacji pokazał że to
  • Odpowiedz
@xDawidMx: I? Wolny rynek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz sobie kwicza kresy.pl i 4konserwy z tego powodu i niech sobie kwiczą. Od kogoś kto propaguje wolny rynek powinni wymagać absolutnego minimum czyli klauzule odszkodowania w razie zrezygnowania z umowy, ale chyba Memcena to przerasta.
A jeśli ją rzeczywiście ma, to po prostu robi teatr dla gojów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
nieudacznictwo? mowisz o gosciu ktory prowadzi wielomilionowy biznes.

@ni0bi: Ten wielomilionowy biznes to kancelaria podatkowa napędzana kucfanatykami, warto dodać. Żadnej przedsiębiorczości do tego nie trzeba, a z resztą mimo tego nie potrafi wynająć pubu xD
  • Odpowiedz
Gdy komuś z lewej strony odmowiono to od razu kwik Wyborczej, TVNu i innych tego typu mediow

@xDawidMx: ale Wyborza, TVN i inne tego typu media nie są propagotorami dzikiego parówkoweczkowego wolnego rynku. Tutaj tkwi różnica/ I ta własnie hipokryzja sprawia, że ta sytuacja jest śmieszna.
Serio tego nie rozumiesz, czy wypierasz tę różnice, żeby bronić swojego idola?
  • Odpowiedz
@ni0bi: No popatrz, nie prowadzę firmy, a potrafiłem wynając lokal na urodziny. Ale proszę cię, nazywanie kancelarii biznesem, to trochę tak, jakbyś biznesmenami nazwał polityków biorących łapówki xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MglawicaKraba: nie wiem jak dokładnie sytuacja wyglądała, ale z tego co czytałem to podobno dogadali się telefonicznie (?) a 2 dni przed planowanym eventem właściciel odwołał spotkanie¯\_(ツ)_/¯ dla mnie to brak profesjonalizmu, jeśli właściciel nie lubi memcena to od razu mógł mu kazać #!$%@?. I nie każdą umowę się spisuje na 200stronachXD chyba że to miała być impreza zamknięta to wtedy by się przydało coś na papierze mieć, ale jeśli chciał
  • Odpowiedz
dla mnie to brak profesjonalizmu,

@bear2112: urządzanie spotkania, zwoływanie na niego ludzi, ogłaszanie tego w mediach i załatwianie jednej z najważniejszych rzeczy (miejsce) "na gębę"?

Tak, koło profesjonalizmu to Memcen nawet nie stał ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz