Wpis z mikrobloga

@Thorrand: Nie ma w Polsce inwestycji z dziedziny energetyki, która nie byłaby opóźniona ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli będziesz miał możliwość w takowej uczestniczyć, to od razu zweryfikujesz swoje oczekiwania co do następnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie znam szczegółów projektów, nie brałem w nim udziału, doszły mnie o słuchy o przyczynach jednej z awarii i wyglądało to na błąd projektowy - widocznie czegoś takiego jest dużo więcej ( ͡°
  • Odpowiedz
W idealnym świecie (a wiemy, że takie nie istnieją) nie budziłoby to aż tak dużych emocji. Niestety żyjemy w państwie pisowskim, które nie cofnie się przed niczym, byleby tylko propagandowo te sytuacje odpowiednio sprzedać.

@user48736353001: zgadza się - niedostępność bloku sprzedają jako propagandę xD.

Z tego co czytałem na innym forum (bo ja nie znam się na kwestiach technicznych) to osoba, która sprawia wrażenie dość merytorycznej (wklejając wszystkie
  • Odpowiedz
@ediz4:

I na tym kończymy twoją merytorykę.

Przecież nawet się nie zaczęła. Nie piszę o tym, co dokładnie jest zepsute :D Mógłbym snuć hipotezy w oparciu o czyjeś wpisy.
Przy czym tą główną przesłanką byłyby komunikaty wyżej wymienionych spółek, w których czytałem – że nie da się tego naprawić ;)
  • Odpowiedz
@Thorrand: Twój wpis to jedna wielka hipoteza. Nie wiesz czy blok jest zepsuty na amen, nie wiesz jaką rolę tam pełni Sołowow, nie wiesz czy komunikaty z systemu są prawidłowe, nawet nie wiesz czy jest ten węgiel czy go nie ma.
  • Odpowiedz
Oczywiście, że tego nie wiem. I chyba mam prawo nie wiedzieć, skoro od właściciela tej jednostki na przestrzeni 8 miesięcy dowiedziałem się najpierw, że nie jest on naprawialny, a dzisiaj piszą, że działa świetnie.

@Thorrand: To daj tą wypowiedź gdzie twierdzą że jest nienaprawialna.
  • Odpowiedz
@ediz4:

O – ale mam coś jeszcze. Zrobiłem screena (jakbyś usunął) bredni, które wypisywałeś w innym temacie. Łatwo weryfikowane. Chcesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak, chodzi o
  • Odpowiedz