#jakdorobicrozdaje w tym tygodniu bierze z zaskoczenia, bo w piątek!
A główną nagrodą będzie książką (współ)autorstwa Marka Kondrata – zasłużonego tak samo dla filmu i dla bankowości, co dla robienia dziubków z kaptura #pdk ( ͡°͜ʖ͡°)
Do tego:
-Kubek i długopis z logo JakDorobic – a tak, na pamiątkę. -Kod licencyjny na system antywirusowy w wersji mobilnej – licho nigdy nie śpi, warto mieć antywirusa również na telefonie.
Bez zbędnych ceregieli powiem, że książka jest o jedzeniu, o winie oraz o jedzeniu i winie razem. Gratka dla fanów #gotujzwykopem i #gotowanie – naprawdę solidna porcja przepisów i wiedzy w ciekawym wydaniu.
Pan Marek Kondrat otrzymał od panów Jana i Filipa Wieczorkiewiczów propozycję, aby dobrał wina do karty menu przygotowanej dla powstającego w Gdańsku hotelu Hilton. Temu z pozoru rutynowemu działaniu zaczęły jednak towarzyszyć eksperymenty w poszukiwaniu i łączeniu smaków. Nie chodziło o znajomość sztywnych reguł, a raczej o poszukiwania smaku „idealnego”. Już niewielkie zmiany składników potrawy lub sposobu jej przygotowania wpływały na percepcję smakową w połączeniu z winem i tym samym na jego „przydatność”.
• Klikacie plusik • Wchodzicie w link i dowiadujecie się, jak w kilka chwil zdobyć 75 zł za free – wystarczy założyć darmowe konto Revolut. • Odpowiadacie na pytanie: Czy planujesz w tym roku jakąś wycieczkę zagraniczną? Jeśli tak to gdzie i dlaczego? Jeśli nie to dlaczego? Ogłoszenie zwycięzcy w środowy wieczór. Wysyłka kurierem DPD na mój koszt.
A główną nagrodą będzie książką (współ)autorstwa Marka Kondrata – zasłużonego tak samo dla filmu i dla bankowości, co dla robienia dziubków z kaptura #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego:
-Kubek i długopis z logo JakDorobic – a tak, na pamiątkę.
-Kod licencyjny na system antywirusowy w wersji mobilnej – licho nigdy nie śpi, warto mieć antywirusa również na telefonie.
Bez zbędnych ceregieli powiem, że książka jest o jedzeniu, o winie oraz o jedzeniu i winie razem. Gratka dla fanów #gotujzwykopem i #gotowanie – naprawdę solidna porcja przepisów i wiedzy w ciekawym wydaniu.
Pan Marek Kondrat otrzymał od panów Jana i Filipa Wieczorkiewiczów propozycję, aby dobrał wina do karty menu przygotowanej dla powstającego w Gdańsku hotelu Hilton. Temu z pozoru rutynowemu działaniu zaczęły jednak towarzyszyć eksperymenty w poszukiwaniu i łączeniu smaków. Nie chodziło o znajomość sztywnych reguł, a raczej o poszukiwania smaku „idealnego”. Już niewielkie zmiany składników potrawy lub sposobu jej przygotowania wpływały na percepcję smakową w połączeniu z winem i tym samym na jego „przydatność”.
Więcej o książce przeczytacie tutaj.
Zasady rozdajo:
• Klikacie plusik
• Wchodzicie w link i dowiadujecie się, jak w kilka chwil zdobyć 75 zł za free – wystarczy założyć darmowe konto Revolut.
• Odpowiadacie na pytanie: Czy planujesz w tym roku jakąś wycieczkę zagraniczną? Jeśli tak to gdzie i dlaczego? Jeśli nie to dlaczego?
Ogłoszenie zwycięzcy w środowy wieczór. Wysyłka kurierem DPD na mój koszt.
___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
#rozdajo #jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje ##!$%@?