Aktywne Wpisy
Kopyto96 +125
Wyskrobanie zdrowego dziecka, bo nie chciało się zabezpieczać, dymało się z kim popadnie lub doszło się do wniosku, że ma się za małe mieszkanie lub zbyt niskie dochody = minimum 10 lat pierdla
tak to powinno być
może jak lewa strona oddzieli nieodpowiedzialne idiotki od kobiet poszkodowanych przez ciężkie mutacje czy poważne zagrożenie życia, to dojdzie do kompromisu aborcyjnego
#aborcja #prawo #p0lka #kryminalne #bekazfeministek #bekazlewactwa #zdrowie #niebieskiepaski #rozowepaski
tak to powinno być
może jak lewa strona oddzieli nieodpowiedzialne idiotki od kobiet poszkodowanych przez ciężkie mutacje czy poważne zagrożenie życia, to dojdzie do kompromisu aborcyjnego
#aborcja #prawo #p0lka #kryminalne #bekazfeministek #bekazlewactwa #zdrowie #niebieskiepaski #rozowepaski

Czy danie w prezencie obrazu zamiast pieniędzy w kopercie na wesele to dobry pomysł? Obraz przedstawiałby państwa młodych.
#wesele #rozowepaski #niebieskiepaski
#wesele #rozowepaski #niebieskiepaski

( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazprawakow #kanyewest #neuropa #polityka
@SOLDIER_OF_FROGTAN: * ludziom z odrobiną RiGCzu
@SOLDIER_OF_FROGTAN: aha ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mezomorfix: prawackie wykręcanie pojęcia "tolerancja" na "ja mogę na Ciebie pluć a Ty masz to przyjmować, bo " XD
@SOLDIER_OF_FROGTAN: oczywiście, to też rozpoznawalność, tzw. "ekspozycja", to jak jesteś rozpoznawany przez ludzi, którzy nawet niekoniecznie kojarzą Twoją muzykę
@SOLDIER_OF_FROGTAN: no własnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiesz też kim jest Trynkiewicz, ale raczej średnio to się przekłada na to, że nie jest on zapraszany na salony
@SOLDIER_OF_FROGTAN: XD okrutnik z Ciebie. Albo udajesz głupiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A, i niejeden celebryta bardziej od Kanyego był "too big to fall" a od lat nikt o nich nie słyszał
@Mezomorfix: Wpisz sobie w news "Kanye West", posortuj po "data dodania" i chwytaj popcorn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O nie, napisał white lives matter na koszulce z papieżem. No straszny skandal.
Dla mnie to zwykła prowokacja artystyczna.
Nic mu nie zrobią
ale nikt nie mówi, że go wydziedziczą, wywiozą na taczkach etc. Po prostu scancellują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A że Kanye ma bałagan na strychu, to już było wiadomo od lat, teraz po prostu widać biedakowi peron już całkiem odjechał ( ͡° ʖ̯ ͡°)