Wpis z mikrobloga

  • 0
@durielv8: Polecam wsypać do wrzątku z cukrem. Wtedy starają się bardziej miękkie w środku i słodsze. Potem wysuszyć, do oleju na chwile. Żeby się zrobimy żółte. Wyciągnąć odsączyć i znowu do oleju na końcowe smażenie aż będą złociste.
  • Odpowiedz
  • 0
@girlsjustwannahavefun: Nie filozofię. Po prostu lubię spędzać czas w kuchni. Libię też jest dobre dania i nawet frytki chce żeby były chrupiące i dobre. A nie mrożone gowno albo spalony olej. W czym widzisz problem? Ciekawe jakbyś zareagowała gdybym Ci powiedział, że ciasto na pizzę zacząłem robić już wczoraj. W specjalnym pudełku na ciasto na specjalnym kamieniu wykładać będę specjalna łopatą i polewać specjalnie przygotowanymi pomidorami i specjalnie odsączaną mozarella
  • Odpowiedz
@stanley88: przepis Makłowicza na frytki belgijskie. Zawsze wychodzą i są pyszne. Bez mojego komentarza, bo Pana Roberta instrukcja wystarczy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Edit: do frytek polecam różne dipy, czosnkowy, koperkowy itp. na jogurtach greckich.
justypl - @stanley88: przepis Makłowicza na frytki belgijskie. Zawsze wychodzą i są p...
  • Odpowiedz