Wpis z mikrobloga

Z cichej myszki stałam się w p---e charyzmatyczna i intrygująca osoba.

@mirko_anonim: Nie da się udawać bycia "intrygującą osobą". xD Albo masz jakąś głębię, albo jej nie masz. Skoro mowa tutaj o jakiejś kreacji i udawaniu to spieszę poinformować, że żadnej głębi tutaj nie ma, a zaczarować możesz tylko pospolitych sebków i karyny.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: za dużo nad tym rozmyślasz. Chcesz iść na imprezkę to idź, wolisz siedzieć w piwnicy to siedź.
Dziewczyna z takimi przemyśleniami nie będzie interesującą osobą na imprezce, bo będzie wszystko analizować.
Chcesz być szczęśliwsza to bądź trochę "głupsza"
Miłej zabawy!
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Widzicie. Taka jest różnica między wami, przegrywami, a MNĄ. Ja ogarnelam co trzeba zmienić i wprowadzam w to życie (co wielokrotnie było dla mnie opłacalne) a wy siedzicie i płaczecie. Należy siebie analizować, aby kontrolować swoje zachowania i usuwać te, które mogą odsuwać od was ludzi. Mój prime był zajebisty. Dostawałam prezenty od kolegow, mnóstwo osób do mnie lgnęło i chciało byc w moim otoczeniu. Było z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Pechpechpech Będąc sobą niczego w życiu nie osiągniesz pod względem społecznym jeżeli nie masz ,,daru” bycia ekstrawertykiem. Zamiast się nad sobą użalać, trzeba zacząć działać i pracowac nad swoim zewnętrznym charakteremz

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Bredzisz, urodziła byś się z benisem to jedyny prezent jaki byś dostała to czekolada od mamy na święta.

Żeby wieść takie życie jakie ty opisujesz teraz to trzeba być co najmniej chadlite chłopem.

A udawanie nic ci nie da na dłuższą metę. Też tak robiłem i fakt udało mi się loszkę wyrwać jako totalny przegryw, ale zaraz wszystko się skończyło jak wyszło na wierzch moje spie#dolenie przez zniszczone
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): A druga sprawa jest taka, że jako baba możesz być jakakolwiek z zachowania, a i tak chłop będzie z tobą.
A chłop wystarczy, że nie jest ekstra we etyczny, nie zabawia, nie wymyśla atrakcji, jest smutny, ma jakikolwiek problem ze sobą to różowa go zostawia.

· Akcje:
  • Odpowiedz