@mirko_anonim: poogladaj sobie taki typowo babski serial o zepsutych operacjavh, gdzi dwaj chirurdzy plastyczni tam naprawiaja nieudane zabiegi. Czesto zwracaja uwage, ze liposukcja brzucha nie zmniejsza ilosci naciagnietej skory. Zatem po tym zabiegu nue bedzie tluszczu, ale wiszacy flak nadmiernej skory. Co pociaga za soba potrzebe kolejnych interwencji.
Kobiety maja takie sobie wydatne brzuszki i wygladaja super ( ͡°͜ʖ͡°)
✨️ Autor wpisu (OP): @Kingside A myślisz, że nie miałam trenera personalnego? Ba, miałam nawet dwóch (zmieniłam jak nie widziałam efektów po pół roku, ale kasy poszło całkiem sporo na to). Niestety przy kolejnym to samo. Ja czuję pod wartwą tłuszczu, że mam fajnie zrobione mięśnie, ale co z tego kiedy sa przykryte warstwą galarety ;(. Nie szukam tu porad na temat ćwiczeń, próbowałam, dałam z siebie wszystko, szukam kliniki
Kobiety maja takie sobie wydatne brzuszki i wygladaja super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A myślisz, że nie miałam trenera personalnego? Ba, miałam nawet dwóch (zmieniłam jak nie widziałam efektów po pół roku, ale kasy poszło całkiem sporo na to). Niestety przy kolejnym to samo. Ja czuję pod wartwą tłuszczu, że mam fajnie zrobione mięśnie, ale co z tego kiedy sa przykryte warstwą galarety ;(.
Nie szukam tu porad na temat ćwiczeń, próbowałam, dałam z siebie wszystko, szukam kliniki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91