Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody
Jakie samochody z lat 2000 waszym zdaniem będą w przyszłości cenionymi klasykami? Jeżdżę na co dzien audi a3 z 2006 ale szukam też czegoś co może zyskać na wartości za 10-20 lat. Może jakiś mustang V GT z pakietem Saleen?
Jakie samochody z lat 2000 waszym zdaniem będą w przyszłości cenionymi klasykami? Jeżdżę na co dzien audi a3 z 2006 ale szukam też czegoś co może zyskać na wartości za 10-20 lat. Może jakiś mustang V GT z pakietem Saleen?

Logoludy +70
Jutro cały świat za Argentyną. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś z własnej woli mógł kibicować Angolom no może poza fanbazą Criastiano która będzie liczyć na porażkę Messiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
#mecz

Kobiety maja takie sobie wydatne brzuszki i wygladaja super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A myślisz, że nie miałam trenera personalnego? Ba, miałam nawet dwóch (zmieniłam jak nie widziałam efektów po pół roku, ale kasy poszło całkiem sporo na to). Niestety przy kolejnym to samo. Ja czuję pod wartwą tłuszczu, że mam fajnie zrobione mięśnie, ale co z tego kiedy sa przykryte warstwą galarety ;(.
Nie szukam tu porad na temat ćwiczeń, próbowałam, dałam z siebie wszystko, szukam kliniki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91