✨️ Autor wpisu (OP): Następny dzień po był jednym z najcichszych w naszym związku. Przemilczeliśmy większość tego co się stało, została jeszcze sytuacja odwrotna czyli mężczyzna, chociaż po tym wszystkim myślałem, że żona powie pass. Myliłem się
@mirko_anonim: i w sumie wyszlo kijowo. Teraz twoja zona sie odegra, ze ruchałeś obcą laske. A z drugiej strony oczekiwac namietnosci i pocałunkow od prostytutki XD Trzeba bylo zaprosic kochanke do trojkata (⌐͡■͜ʖ͡■)
✨️ Autor wpisu (OP): Będą jeszcze w domu daliśmy ogłoszenie na portalu odnośnie chęci trójkąta z facetem. Wiek 25-40 sylwetka sportowa, oferty ze zdjęciem z zamazaną twarzą. Po kilku minutach od wystawiania anonsu mieliśmy już pełną skrzynkę. Myślę, że docelowo napisało do nas ponad 1000 osób, połowy nawet nie przeglądnęliśmy, od razu odrzucaliśmy wiadomości z samym tekstem albo z benkiem. Przekrój ogromny w większości prymitywy, stare dziady, desperaci. Można by było
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
A z drugiej strony oczekiwac namietnosci i pocałunkow od prostytutki XD
Trzeba bylo zaprosic kochanke do trojkata (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@mirko_anonim: kwikłem xD Bardzo fajne zakończenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a inne dzieci mają zdrowych psychicznie rodziców i jakaś tragedia rodziców zabiera :(
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: wiesz ze zycie nie jest czarno biale, i ze tobie sprawia przyjemnosc walenie konia w ciemnej piwnicy to innym tez bedzie