Wpis z mikrobloga

@Maxior99 A uważasz, że dziewczyna nie zamieniłaby np. Kolumbijskiej wsi na jedno z miast środkowej Europy? Nie wiem czy dwa tygodnie wystarczą. Może trzeba będzie posiedzieć dłużej albo kilka razy po 2 tygodnie. Myślę jednak, że jest to do zrobienia - a przynajmniej do spróbowania. Szczególnie że wielu typów nie trzymało nawet dziewczyny za rękę, a w miejscu gdzie to Ty jesteś nieliczna albo jedyną białą nadziana czekoladką twoje szanse są
  • Odpowiedz
@Bertoos: to prawda, że szanse sa nieporównywalnie większe ale:
1) jadąc Turystycznie jedziesz w miejsca turystyczne ,a nie na wies czy do małych miasteczek- musisz wiec zrobić tripa na własną rękę co też jest dużym ryzykiem bo jest tam bieda i wysoki poziom przestępczośc
2) 2 tygodnie to za mało . Musisz poświęcić o wiele więcej czasu w to
3) pamiętaj ,że ona przyjeżdżając tutaj przyjeżdża do kraju o jednej
  • Odpowiedz
@Maxior99 Typie i tutaj wyjaśniam cię jednym linkiem. Link do kanału YT Wietnamka żyjąca z Niemcem założyła kanał na YT. Poznała go gdy przyjechał do Wietnamu na wakacje a ona chodziła ze znajomymi do miejsc turystycznych żeby ćwiczyć swój angielski xd (serio! To jej słowa). Przyjechał jeszcze do niej kilka razy, w sumie po 3 latach schadzek ściągnął ją do Niemiec.
  • Odpowiedz
@Bertoos: No właśnie, to są 3 lata schadzek ,a nie ze jedziesz na 2 tygodnie i sprowadzasz sobie...
Dlatego idealna byłaby jednak Rosja bo tam facetow brakuję i jest dużo bliżej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim coraz bardziej rozważam wyjazd do Ameryki południowej lub Azji w celu zapoznania sobie kobiety. Potem ją sprowadzę do siebie do Polski, albo zostanę z nią na miejscu.

Powstrzymuje jedynie mentalność przegrywa i strach przed nowym, nieznanym. No i mój wyuczony zawód w którym pracuję obecnie mogę wykonywać tylko na terenie Polski.
  • Odpowiedz
@Maxior99: No bo o to chodzi typki co są średniakami uważają się za przegrywów bo baby nie ruchają ,ale oni nie wiedzą co prawdziwe przegrywy przeżywają jak nie chcą iść do szkoły nie dlatego ,że wstać się nie chcę , a dlatego, że mają dość bycia pośmiewiskiem i adresatem wszelakich żartów. Jak wyjście do sklepu staje się męczarnią , te uczucie kiedy słyszysz w galerii śmiech jakiś julek a kiedy
  • Odpowiedz
Na reddycie jest cały ruch co się nazywa passportbros.
Ludzie z USA najczęściej jeżdzą na Filipiny czy do Kolumbii na poszukiwanie wybranki.

Ale umówmy się, jak jesteś w Polsce przegrywem to nie jest tak, że nagle w innym miejscu staniesz się duszą towarzystwa.
To ma szansę działać, tylko jeśli jesteś chociaż w okolicy bycia przeciętnym, umiesz into social skills i brakuje ci tylko ,,kropki nad i'' w postaci żony, a cała reszta ,,jest na miejscu''

Kolejnym
  • Odpowiedz
@Bertoos: ale ona jest brzydka, współczuję atrakcyjności chłopu, co musiał 3 lata robić fikołki żeby sprowadzić do siebie babę o takiej urodzie - mówi się, że azjatki wolno się starzeją - ona mówi, że ma 28 a wygląda na 48 lat
  • Odpowiedz
@analboss: ja na przykład nigdy nie miałem problemu z dziewczynami
Po prostu rynek matrymonialny zrobił się tak chory,że normiki już właściwie z niego wypadły
  • Odpowiedz