Aktywne Wpisy

Sonny86 +537

z0mb1e +238
Nikt tak nie oszukuje jak chinol.
Chiński producent laptopów Chuwi został przyłapany na sprzedawaniu procesorów 5500U podszywających się pod 7430U. Zmienili nawet identyfikację na poziomie firmware’u, więc nie dało się tego zauważyć, dopóki nie rozebrało się laptopa. Chuwi twierdzi, że to był błąd xD Przy czym grozi pozwami i żąda aby artykuł na ten temat został usunięty.
#komputery
Chiński producent laptopów Chuwi został przyłapany na sprzedawaniu procesorów 5500U podszywających się pod 7430U. Zmienili nawet identyfikację na poziomie firmware’u, więc nie dało się tego zauważyć, dopóki nie rozebrało się laptopa. Chuwi twierdzi, że to był błąd xD Przy czym grozi pozwami i żąda aby artykuł na ten temat został usunięty.
#komputery
źródło: _DSC3036-q82-w2560-h
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/79078327/aw-shit-here-we-go-again-uwieeeeelbiam-te-robote-o
super kierowca mordeczko. tak trzymaj miras! zeby wszyscy kierowcy mieli tyle pasji i odpowiedzialnosci!
dobra, nie czepiam sie, jak kierowca zawodowy nie moze spac, to wiadomo, ze sobie musi 3 piwka walnac dla rozluznienia.
#bekaztransa #pracbaza #zima #ciezarowki #heheszki #hobby
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Uwieeeeelbiam tę robotę. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czlowiek jest kierowcą, mechanikiem, kucharzem. Kilka razy byłem ratownikiem medycznym, 2 razy strażakiem, operatorem wózka, operatorem ładowarki, raz w Belgii byłem fighterem jak na ksw, jeden raz byłem superbohaterem dla pewnej pani w rozbitym aucie
źródło: dobrykierowca
Pobierz