Wpis z mikrobloga

✨️ Gdzie znaleźć wartościową dziewczynę?
Hej, nie mam konta, chciałbym się zapytać gdzie wg Was gdzie znajdę wartościową dziewczynę? Moim marzeniem jest założyć rodzinę, mieć żonę i 3-4 dzieci, o których mógłbym dbać i kochać, przy okazji chociaż trochę poprawiając naszą #demografia. Niestety na portalach randkowych od lat nie mam par a w realu dostaję kosze, często brutalne i niemiłe odpowiedzi. Nie jestem creepem, zagaduję normalnie, często po zwykłym "cześć" dostaję kąśliwe uwagi.

Trochę o mnie: 179cm, 82kg, 34 lata, własne mieszkanie i dobra praca, sporo hobby jak żeglarstwo, strzelectwo, książki. Jestem zadbany, mam wszystkie włosy na głowie, typowo słowiańska uroda. Z tego co czytałem wg ludzi tutaj to tylko przegrywy nienawidzące kobiet nie mają powodzenia, ja taki nie jestem. Czy coś robię źle? Dziękuję za rady.

#randkujzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie robisz nic zle. Problem w tym, ze ludzie na ogół poznają sie na studiach albo poprzez znajomych. Poznanie wartościowej osoby na portalach graniczy z cudem plus za dużo księżniczek. Na ulicy ciezko zagadywać bo znowu...młode pokolenie nie nauczone rozmow twarza w twarz na ogół odbiera to zle. Co mogę polecić? Znajomi, albo jakieś kluby zrzeszające ludzi z tym samym hobby.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Na każdym portalu randkowym coś tam się zdarza, np na sympatii. Trzeba tylko długo i wytrwale szukać. Albo zapisz się na jogę, tam bywa sporo pozytywnych singielek. Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie chcę ciebie martwić, ale absolutna większość wartościowych dziewczyn, które chciały założyć rodzinę w tym wieku mają już przynajmniej jedno dziecko oraz mężą. Jesteś spóźniony o jakieś 10 lat. Najbardziej wartościowe i trwałe związki powstaja na studiach ewentualnie w szkole średniej. W wieku 34 lat jeżeli kobieta jest przez dłuższy czas wolna to są dwie opcje: jest brzydka (to możesz od razu ocenić) albo jest wariatką (tutaj chwilę może
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
zdecydowany-fenomen-65:

gdzie wg Was gdzie znajdę wartościową dziewczynę?

Na pewno nie w polsce, bo polki mają kompleksy związane z własnym pochodzeniem, co objawia się ojkofobią i niechęcią do krajan, ale za to uwielbieniem dla ciemnych i białych inceli z zachodu, których ich własne rodaczki nawet by nie tknęły.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Słuchaj, skoro marzy Ci się czwórka dzieci, to trzeba było się tym interesować z dziesięć lat temu. Serio. Kobiety też patrzą na wiek faceta – i żadna nie będzie planować maratonu porodowego z kolesiem, który już ma 35 lat, bo zanim skończą się pieluchy i nocne pobudki, Ty będziesz 40+. A wychowanie gromadki to nie tylko "finansowanie i kochanie", ale też bieganie, granie w piłkę, wożenie na treningi, pomaganie
  • Odpowiedz
Trochę o mnie: 179cm, 82kg

Jestem zadbany

@mirko_anonim: jeśli nie masz jakiejś nietypowej budowy ciała o bardzo szerokiej ramie kostnej to nie jesteś zadbany bo masz nadwagę

Z tego co czytałem wg ludzi tutaj to tylko przegrywy nienawidzące kobiet nie mają powodzenia, ja taki
  • Odpowiedz