Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @kocha_to_poczeka Poczułem tak bardzo, że rano wyszedłem bez śniadania i słowa pożegnania. Jak chcesz poczuć to samo, to zapraszam do mojego szwagra – mata sportowa już czeka, tylko uważaj na teksty o spaniu z jego żoną – bo mi dał wybór, że jak z ojcem nie chce spac to czy chce z jego żoną, czyli kur z moją siostrą, ale zobacz jak to sprytnie ubrał w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
wytworny-człowiek-54: To pewnie bait, ale i tak nie mam co robić, więc odpiszę, jakby nim nie był.

Wygląda jakby komunikacja szwankowała po obu stronach. Już przy umawianiu się na wigilię można było podpytać, kto jeszcze będzie i jak z kwestią powrotu. Oczywiście siostra też mogła sama z siebie powiedzieć więcej. Chyba nie umiecie rozmawiać.

A spanie z innym członkiem rodziny (w tym przypadku z ojcem) nie wydaje mi się czymś dziwnym w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @wytworny-człowiek-54 Łatwo pisać o kupnie auta, gdy nie zna się czyjeś sytuacji finansowej. Brak samochodu nie oznacza, że tracę prawo do godności i szacunku jako gość. Komunikacja niee 'szwankowała' – siostra sama przyznała, że celowo mnie nie uprzedziła, bo wiedziała, że odmówie. To nie brak komunikacji, to celowe oszustwo. A co do spania z ojcem – każdy ma swoje granice intymności i warto to szanować,
  • Odpowiedz