Aktywne Wpisy

Bryk +109
Dzięki użytkownikowi @adrninistrator, który zmotywował mnie do napisania podsumowania pracy naszego „orła z Ukrainy” #konfitura z polskim dowodem, chciałbym przedstawić, dlaczego według mnie jego działalność „dla społeczeństwa” (oczywiście nie tylko i wyłącznie dla pieniędzy, bo uznał, że #samochodoza zarabia na tym pieniądze i robi wyświetlenia, więc on też będzie) to czyste sku*wysyństwo.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
źródło: image
Pobierz
roman_erotoman +374
LOL na Republice znajdujący się w Budapeszcie redaktor zaczepił randomowych przechodniów i się go pyta "do you speak some Polish" (wtf btw) na to młody odpowiada "bóbr k---a"
xD
#wegry
xD
#wegry

S-x to co innego, w szczególności u nastolatków i głównie chodzi o dziewczyny. One nie są przystosowanie dobrze do rodzenia poniżej 15 roku i stanowi to zagrożenie dla ich życia, medycyna już się z tym uporała ale prawo
Tak, każdy może sie kochać z osobami które mają skończone 15 lat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@tokyoluck: jak Cie 13 latka oszuka, ze ma 15 lat to tez nie bedziesz winny. Tylko musialbys miec nagrane jak sprawdzasz jej