@Mete: Dla mnie kombinacja orzechy włoskie i herbatniki to najlepsza kombinacja, rodzynki tam nie pasują jak tu ktoś pisał bo są miękkie, a to wszystko musi być odrobine twardsze wtedy jest przyjemność z jedzenia :)
Ja też to jadłem w wojsku, wcześniej nie miałem okazji :). Często w Kantynie to kupowałem. W moim mieście tego nie sprzedają. Kiedyś udało mi się kupić w Kauflandzie ale na stale w sprzedaży go nie mają.
@thampel5: U mnie jagodzianki... Od rana siedzieli my się w lesie, zbierali my te małe niebieskie kulki, a wieczorem wracali do domu, a tam matka mówi, że jagodzianki nam upiekła...
Komentarze (25)
najlepsze
Polecam pokroić w drobne plastry i trzymać w zamrażarce. Fajnie się później je takie zimne kostki bo nie zamarzają na kamień.
@Pepegus:
Ja też to jadłem w wojsku, wcześniej nie miałem okazji :). Często w Kantynie to kupowałem. W moim mieście tego nie sprzedają. Kiedyś udało mi się kupić w Kauflandzie ale na stale w sprzedaży go nie mają.
http://diaryofawhinyguy.files.wordpress.com/2013/02/are-you-fucking-kidding-me-guy-meme-face.jpg