Przepis na perfekcyjnie chrupiący bekon
Jeśli lubisz chipsy o smaku bekonu, ale wydają ci się za mało chrupkie, to właśnie otworzyły się przed tobą wrota do bekonowego raju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cccn z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 17
Jeśli lubisz chipsy o smaku bekonu, ale wydają ci się za mało chrupkie, to właśnie otworzyły się przed tobą wrota do bekonowego raju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cccn z
Komentarze (17)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak kupisz tzw bekon na tacce, który wygląda ładnie jedynie, wycieknie Ci z niego syf.
A nie daj Boże kupić boczek parzony w różnych marketach - tam na etykiecie... wybacz spam, ale znalazłem ładnie opisane: sprawdzam.net/swojak/boczekwedzonyparzony-1/1
@wezsepigulke: Widziałeś kiedy nieprzetworzone mięso? Przyznam, że dzisiaj trudno o takie, ale kiedyś na wsi...
Nieprzetworzony boczek w niczym nie przypomina tego co masz dzisiaj w sklepie. I boczek nie jest skórą, jest on warstwą tłuszczu z przerostami mięsa.
Pozdrawiam Państwa i życzę miłego dnia( ͡° ͜ʖ ͡°).