Kotlety ziemniaczane z serem i szynką - przepis mamy jak zrobić pyszne kotlety
Kotlety ziemniaczane, szynka i ser żółty to podstawa tego wyśmienitego dania. Świetnie sprawdzą się zarówno jako danie główne, jak i dodatek do obiadu. Jeśli lubisz placki ziemniaczane to przepis dla Ciebie! Składniki: 80 dkg ugotowanych ziemniaków 1 łyżka mąki...
franciszek-murarz z- #
- #
- 16
Komentarze (16)
najlepsze
Może kuchnia włoska, gdzie większość dań to makarony i ciasta z dodatkami, oliwa, tłute sery, tłuste kiełbasy? Albo niemiecka, czyli głównie parówki/wursty, sosy, keczup i kartofle, oni nawet szparagi z kartoflami jedzą XD Chleby też #!$%@?ą jak #!$%@?. Austria, Szwajcaria: Sery, kartofle, tony panierki, rolady, makarony, pyzy, placki, skwary. Hiszpania, Portugalia: ryż, mąka kukurydziana, smażenie ciast na głębokim tłuszczu, tłuste kiełbasy
W przypadku mielonych i gołąbków odniosłem się do innych przepisów wrzucanych przez OP-a.
Gdyby Włoch zrobił carbonarę i posypał wszystko 200 g. goudy (bo jego zdaniem tak będzie lepiej), to też spotkałby się z krytyką.
Ja uważam, że był pewien głębszy sens
Komentarz usunięty przez moderatora