Majonez Kielecki tylko z jaj chowu ściółkowego. „W trosce o los zwierząt”
Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” wycofała z produkcji Majonezu Kieleckiego Omega-3 jaja z chowu klatkowego oraz wszystkie składniki i komponenty z tej klasy jaj – poinformowano w komunikacie w mediach społecznościach. Jak czytamy, zostały one zastąpione odpowiednikami pochodzącymi od...
kielm z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 327
Komentarze (327)
najlepsze
Mniej więcej tak jak jabol jest prawdziwym winem dla prawdziwych twardzieli.
Z dobrym smakiem to ma niewiele wspólnego.
@czorny_m: Nie znam musztard które by były tak kwaśne jak ten majonez.
I nie - to nie musztarda tylko #!$%@? octu po samo denko. Gorczyca z kwaśnością nie ma nic wspólnego.
https://m.facebook.com/sositaaioli/