Przetrwali pandemię i nie zwolnili pracowników. Teraz muszą oddać 250 tys. zł
Skorzystali z tarczy covidowej, nie zamknęli restauracji, przetrwali pandemię, nie zwolnili pracowników i okazało się, że stracili... "za mało".
Eska_News z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 136
Komentarze (136)
najlepsze
Dodatkowo, przekroczyli ten obrót o 4% i narracja jest taka, że to tylko 4%, no kurcze takie niedoszacowanie. A jeśli by się pomylili o 15%, albo 20% to też tak mało troszkę? Czy już dużo. A 8%?
A nie dotacji z dziwnymi warunkami. Dotacje to syf i kolesiostwo, od zawsze.
Ale kurde, czyta się to co się podpisuje, szczególnie jeśli kładziesz na szali kilkaset tysięcy.
Frankowicze też podpisywali umowy i kiedy było fajnie to było fajnie. A jak okazuje się że trzeba płacić turbo koszty to nagle złe