Skąd się bierze tanie Mieso w marketach?
Ano stąd. Zgodnie z opisem się je nastrzykuje i waga mięsa magicznie wzrasta. Efekt? Wkładacie do piekarnika kilo, wyjmujecie pół, a powinno być 0,7 kg
jozinzbazin2 z- #
- #
- #
- #
- 11
Ano stąd. Zgodnie z opisem się je nastrzykuje i waga mięsa magicznie wzrasta. Efekt? Wkładacie do piekarnika kilo, wyjmujecie pół, a powinno być 0,7 kg
jozinzbazin2 z
Komentarze (11)
najlepsze
Odkryłeś amerykę, że istnieją nastrzykiwarki?
Nastrzykiwarka to urzadzenie stosowane przy produkcji np. szynek aby równomiernie rozprowadzić przyprawy i mieszankę peklującą.
W przeciwnym wypadku wnętrze pozostanie niezapeklowane i będzie szare. A może myślisz, że babcia w domu nie robi nastrzyku lub peklowania zalewowego?
Nastrzykiwarka ma setki igieł, a ty myślisz, że ktoś w taki sposób fałszowałby mięso i byłoby to niewidoczne (
to ty przeczytaj co jest napisane śmieszny człowieczku i przestań spamować takim gównem.
Wrzucasz jakieś randomowe strony z handlem używanym sprzętem i myślisz że zabłyśniesz?
W dużych mogą sobie pozwolić na wywalenie czegoś niezdatnego do użycia. Małe "ratują" wszystko. To samo tyczy się sklepów. Duże sieci mają swoje wymogi jakościowe, nie mogą pozwolić sobie na wtopę, a poza tym wywalić dla nich 4 czy 10 kg przeterminowanego towaru nie jest tak dużym problemem jak ryzykowanie dobrym imieniem.
Sto razy bezpieczniejsze jest kupienie mięsa na tacce,
@jozinzbazin2: Super, ale co to?