@NiePasek masełko, Koncentrat pomidorowy, jajeczko, ogórek kiszony, ser żółty, papryka,majonez, natka pietruszki. Raz na 2 lata mi takie zrobi jak przyjadę hehe
@Popo44 ja używam karkówki i łopatki, kroje w 0,5 do 1cm plastry, czosnek świeży 5 ząbków, łyżka Oregano, łyżka bazyli, łyżka papryki słodkiej, łyżka wędzonej, Płatki chilii, Jogurt naturalny cały kubek, łyżka soli, łyżka pieprzu. Wymieszać wszystko i na noc do lodówki. Potem albo na blachę albo nabijać na patyki do szaszłyków, piec 1.5 godziny w 180°, pokroić gotowe.
@Popo44 propsuje, od początku całej koronosraki pieczemy razem z różową w ten sam sposób, wcześniej nie znałem patentu z naczyniem żaroodpornym i zawsze był spalony
@mtriciak33 coś zawsze trafiam na łagodne, ale nie mam szczęścia do samic ( ͡°ʖ̯͡°) raz taki agresor, że mi prawie zatłukła samca, drugi raz niby samiczka kropka była, a tu okazał się samiec.
Komentarz usunięty przez moderatora