Wpis z mikrobloga

Mirki z #wroclaw, w piątek/sobotę na ul. Jaracza między godziną 19:30 a 00:30 skradziono mi z samochodu trochę rzeczy, m.in.:

- kamerkę #g1wh z włożoną kartą GoodRam 32 GB, bez zasilacza,
- panel radia Pioneer DEH-1600UBG (zielone podświetlenie) wraz z pendrive'm Kingston DataTraveler 100 G2 16 GB,
- okulary przeciwsłoneczne Arctica S-30A razem z pokrowcem, w którym były wymienne szkła (pomarańczowe i bezbarwne) i ściereczka,
- fioletową koszulę, coś takiego (podaję, bo to łatwo skojarzyć w razie zauważenia, a delikwent może mieć całą resztę)

Gdyby ktoś gdzieś zauważył albo otrzymał ofertę kupna którejś z tych rzeczy to proszę o kontakt ze mną. Gdyby został zlokalizowany cały wymieniony zestaw, to można od razu dzwonić na policję, ale to dodatkowe kłopoty dla takiego znalazcy, więc będę równie wdzięczny za sam kontakt ze mną.
Dla znalazcy przewidziana nagroda w wysokości 50 zł (nie dotyczy znalezienia samej koszuli).
#kradziez #pomocy #policja #kradno
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oxygenium92ver-2: Starał się wyjąć radio, ale nie dał rady. Mógł zostawić już ten panel, ale nie można oczekiwać logiki od typa, który z-----ł jakieś naklejki, nagrane przeze mnie płyty, chińskie klapki za 10 zł i przepoconą koszulę, a zostawił prawie nową kurtkę i oryginalne kompakty.
@Szarobury_drut_kolczasty: Sporo osób szuka G1WH w okazyjnej cenie, niepotrzebnie się czepiasz.
  • Odpowiedz
@Szarobury_drut_kolczasty: Rozpiszę ci to dokładnie, bo widzę że z myśleniem u ciebie ciężko.
1. Ktoś przegląda tag #g1wh, bo szuka informacji o kamerce.
2. Trafia na mój wpis.
3. Szuka kamerki na aukcjach i w innych miejscach.
4. Zauważa, że ktoś próbuje sprzedać sprzęt bez zasilacza.
5. Kojarzy to
  • Odpowiedz
50 zł (nie dotyczy znalezienia samej koszuli)

Żeby być precyzyjnym - oczywiście jeśli dzięki znalezieniu tej koszuli dojdę do złodzieja, to nagroda też się należy.
  • Odpowiedz