Wpis z mikrobloga

Pani z poczty po wejściu na 4 piętro z tym wszystkim kolejny dzien z rzędu popatrzyła na mnie jakbym jej zabił matkę, No ale przecież, mogła się uczyć programowania i zarabiać 15k zamiast biegać z paczkami od majfrienda #zycie. #pokazjd przyszedł x5 #doogee #jd
KonfesjonalToTakieDziwneSlowo - Pani z poczty po wejściu na 4 piętro z tym wszystkim ...

źródło: comment_jA4pSeC95E6trp5tVwo2bGJQY9KDrHiN.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

u mnie niby sama podpisuje jak jest polecony i mieści się do skrzynki, no ale tutaj to nie ma szans żeby się zmieściło do skrzynki :) ostatnio powiedzialem zeby sama maznęła jak trzeba, i wrzuciła a ja se będę wychodzić z chaty to sam wyjmę :) i tak robi, no ale to za duże rzeczy ehhee
  • Odpowiedz
@Logmach: zdjęcia-c-----e, filmiki jeszcze gorzej, serio ten telefon robi foty/filmiki w jakości telefonów z 2008 roku, ogólnie jak jest nowy/fabryczny to nie ścina, jakoś tam chodzi, chociaż korzystałem w życiu z szybszych telefonów, ciężko mi o nim mówić bo jestem iOSowcem :) więc jestem przyzwyczajony, że telefon/tablet mi nie ścina, a tutaj ... no czuć że to telefon za 2 stówy, co tu więcej dodawać :) 

- fb nie uzywam,
-
  • Odpowiedz