Wpis z mikrobloga

@Mogard: w miseczkach, idąc ruchem wskazówek zegara: cebula posiekana w kostkę, wymieszana z drobno posiekaną papryczką ostrą i czosnkiem, niżej papryka czerwona, w prawo seler naciowy i prawy górny róg ziemniaki ugotowane
w tych pojemniczkach na przyprawy zioła prowansalskie i papryka sproszkowana. resztę chyba widać :)
  • Odpowiedz
Spróbuje przy najbliższej okazji zrobić chili według twego przepisu :D (nigdy nie dodawałem selera i ziemniaków ) :P
  • Odpowiedz
@Mogard: zawsze robiłem z batatami, ale tym razem nei było, więc zaryzykowałem zwykłe ziemniaki. a seler naciowy pierwszy raz dodaję, ale ostatnio bardzo mi zasmakował więc zaryzykuję
@Marcinowy: konto premium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Leniwiec1: no to moja rada na świeżo - seler naciowy wrzucaj zaraz po mięsie, żeby zdążył zmięknąć, oraz może być potrzebne więcej niż 600g passaty. ale ogólnie pyszne
  • Odpowiedz